Τελευταια Νεα

Προτεινομενη Αναρτηση

10 Απίστευτες Χρήσεις Της Κρέμας Nivea, Που Θα Ευχόσασταν Να Γνωρίζατε Νωρίτερα. Θα Ξετρελάνει Όλες Τις Γυναίκες!

1. Αντι-γήρανση Κηρύξτε πόλεμο ενάντια στις ρυτίδες σας με την κρέμα αυτή. Απλά απλώστε λίγη κρέμα στις προβληματικές περιοχές πριν πέσετε ...

Ομορφα Ταξιδια

Κέικ με μπανάνα και nutella







Ένα υπέροχο κέικ με μπανάνα και nutella. Μπανάνα και νουτέλα…είναι από αυτά τα υλικά που μοιάζουν να είναι φτιαγμένα το ένα για το άλλο…Γεύσεις που συμπληρώνονται και που αναδεικνύονται όταν είναι μαζί… Μια εύκολη συνταγή (από εδώ) για ένα κέικ που σίγουρα πρέπει να δοκιμάσετε !!!
Υλικά συνταγής
220 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
200 γρ. ζάχαρη
3 μεγάλα αυγά σε θερμοκρασία δωματίου
2 μεγάλες ώριμες μπανάνες πολτοποιημένες στο μούλτι
150 γρ. νουτέλα ή μερέντα
2 βανίλιες
2 κ.σ. κακάο
170 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του, κοσκινισμένο
1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
130 γρ. γάλα
Εκτέλεση συνταγής
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 160 βαθμούς στον αέρα. Βουτυρώνετε μια φόρμα του κέικ με τρύπα στη μέση (αν χρησιμοποιήσετε φόρμα σιλικόνης, δεν χρειάζεται να τη βουτυρώσετε).
Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύετε το κακάο με το αλεύρι και το μπέικιν πάουντερ. Σε άλλο μπολ βάζετε το βούτυρο με τη ζάχαρη και τα χτυπάτε με το μίξερ στη μεγαλύτερη ταχύτητα μέχρι να ασπρίσει και αφρατέψει το μείγμα.
Προσθέτετε τα αυγά ένα ένα και συνεχίζετε το χτύπημα μέχρι να ενσωματωθούν πλήρως. Μετά ρίχνετε τις πολτοποιημένες στο μούλτι μπανάνες, τη νουτέλα ή μερέντα και τις βανίλιες και χτυπάτε για ενωθούν. Χαμηλώνετε τη ταχύτητα του μίξερ και προσθέτετε το μείγμα αλευριού εναλλάξ με το γάλα και συνεχίζετε το χτύπημα μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Αδειάζετε το κέικ στη φόρμα και το ψήνετε στο κατώτερο 1/3 του φούρνου για 1 ώρα, μέχρι να φουσκώσει και να βγαίνει στεγνή μια οδοντογλυφίδα που θα βυθίσετε στο εσωτερικό του.

Subscribe to this Blog via Email :
Previous
Next Post »

TOP εβδομαδας