Τελευταια Νεα

Προτεινομενη Αναρτηση

10 Απίστευτες Χρήσεις Της Κρέμας Nivea, Που Θα Ευχόσασταν Να Γνωρίζατε Νωρίτερα. Θα Ξετρελάνει Όλες Τις Γυναίκες!

1. Αντι-γήρανση Κηρύξτε πόλεμο ενάντια στις ρυτίδες σας με την κρέμα αυτή. Απλά απλώστε λίγη κρέμα στις προβληματικές περιοχές πριν πέσετε ...

Ομορφα Ταξιδια

Μοντέλο χάνει 150.000 followers, αφού μοιράζεται τις «βίαια ειλικρινείς» φωτογραφίες







Η καμπυλωτή Natalia Lozano, είναι ένα μοντέλο από την Ισπανία και ο δημοφιλής λογαριασμός της στο Instagram έκλεισε, αφού έδειξε λίγα παραπάνω από τις προτιμήσεις κάποιων ανθρώπων.

Στην κορυφή της δημοτικότητάς της, το μοντέλο είχε πάνω από 150.000 οπαδούς πριν κλείσει ξαφνικά ο λογαριασμός της, λόγω σπασίματος του κώδικα δεοντολογίας του Instagram.

Το μοντέλο έχει ξεκινήσει ένα νέο λογαριασμό και τώρα βρίσκεται στη διαδικασία ανοικοδόμησης των οπαδών της από το μηδέν. Μέχρι στιγμής, έχει καταφέρει να ανακτήσει 14.000 από τους οπαδούς της.
Δεσμεύεται να συνεχίσει να αγωνίζεται ενάντια στη λογοκρισία στην πλατφόρμα, καθώς και για το γεγονός ότι τα μοντέλα μεγαλύτερου μεγέθους είναι υπό.
Λογαριασμοί όπως της Natalia κλείνουν συχνά, αφού το Instagram λαμβάνει παράπονα σχετικά με το περιεχόμενο που έχει αναρτηθεί σε αυτούς.
Το μοντέλο πιστεύει ότι αυτό συνέβη και με το δικό της προφίλ, υποστηρίζοντας ότι υπήρξε συντονισμένη προσπάθεια από αυτούς που την μισούν να καταθέτουν καταγγελίες εναντίον της και να κλείσει ο λογαριασμός της.

Ωστόσο, παρά την καθημερινή κακοποίηση που δέχεται λόγω του μεγέθους της, λέει ότι δεν θα παραιτηθεί από τις προσπάθειές της να διαδώσει την θετική πλευρά του σώματος και του εαυτού της. Μιλώντας για τους καταγγέλλοντες, είπε:
«Δεν μπορούν να αντέξουν ότι είμαι σέξι και με αυτοπεποίθηση. Με λένε χοντρή και χυδαία και με κατηγορούν για υποκρισία γιατί αγγίζω τις φωτογραφίες μου».

«Στις Ηνωμένες Πολιτείες, τα μοντέλα μεγάλου μεγέθους έχουν πολλούς οπαδούς και είναι περισσότερο αποδεκτά, από ό, τι στη δική μου χώρα», είπε.
Το μοντέλο υπόσχεται να συνεχίσει να «ευαισθητοποιεί και να προάγει τις καλές αξίες, όχι αυτές του φθόνου και του μίσους.

«Ό, τι και αν σκέφτονται οι άνθρωποι για το σώμα μου, μου είναι αδιάφορο. Δεν θα αφήσω το Instagram, δεν μου έδωσαν καμία λύση ή βοήθεια, δύο εβδομάδες μετά και ακόμα περιμένω για το τι να κάνω».

Subscribe to this Blog via Email :
Previous
Next Post »

TOP εβδομαδας