Τελευταια Νεα

Προτεινομενη Αναρτηση

10 Απίστευτες Χρήσεις Της Κρέμας Nivea, Που Θα Ευχόσασταν Να Γνωρίζατε Νωρίτερα. Θα Ξετρελάνει Όλες Τις Γυναίκες!

1. Αντι-γήρανση Κηρύξτε πόλεμο ενάντια στις ρυτίδες σας με την κρέμα αυτή. Απλά απλώστε λίγη κρέμα στις προβληματικές περιοχές πριν πέσετε ...

Ομορφα Ταξιδια

Αυτός ο «ένας» που καταρρίπτει όλους τους κανόνες σου.

Πότε μη λες πότε. Το σύμπαν θα κάνει τα πάντα και θα το καταφέρει -σε διαβεβαιώ- να σε διαψεύσει.












Όση σιγουριά και να έχεις για τον εαυτό σου, όσο αυστηρά κι αν τηρείς τα όρια και τους κανόνες που έχεις βάλει για εσένα και τους άλλους, θα βρεθεί αυτός ο άνθρωπος που θα στα γκρεμίσει όλα.




Μαζί του θα ξεχάσεις τι θα πει εγωισμός. Θα υποχωρείς ξανά και ξανά, μόνο για να μη ρισκάρεις ούτε για αστείο να τον χάσεις. Θα σου μάθει να ακούς πιο προσεχτικά, να μιλάς πιο ουσιαστικά, να αντιδράς πιο ψύχραιμα. Θα σε κάνει να ενδιαφερθείς για πράγματα, μουσικές, βιβλία και προορισμούς που δεν ήξερες ότι υπάρχουν. Θα σε κάνει να σιωπήσεις σε στιγμές που θα φώναζες, να καταλαβαίνεις τις ανάγκες του χωρίς να στις λέει, να διαβάζεις το βλέμμα του χωρίς να σε κοιτάζει.




Στο λέω αλήθεια. Θα έρθει εκείνος ο έρωτας κάποια στιγμή στη ζωή σου, που θα αλλάξει όλα σου τα δεδομένα. Θα δεις τι σημαίνει να ηρεμείς μόνο στην αγκαλιά του, εσύ που σε όλη σου τη ζωή ηρεμείς μόνο με τη μοναξιά σου. Θα νιώσεις να τρέχουν δάκρυα απ’ τα μάτια σου σε κάποιον τσακωμό σας χωρίς να μπορείς να κάνεις τίποτα για να τα σταματήσεις. Εσύ που δεν κλαις ποτέ γιατί το θεωρείς αδυναμία.




Θα νιώσεις αγάπη για ανθρώπους που μέχρι πριν λίγο καιρό δε γνώριζες. Τους δικούς του ανθρώπους. Για τους γονείς του, που μπορεί να μην ανήκουν στα δικά σου οικογενειακά πρότυπα ή μπορεί κάποιες φορές να γίνονται αδιάκριτοι και πιεστικοί. Λίγο θα σε νοιάζει, γιατί αν δεν υπήρχαν εκείνοι, δε θα είχες γνωρίσει εσύ τον άνθρωπό σου. Για τους φίλους του, που δεν είναι προσωπικές σου επιλογές, αλλά ξέρεις ότι στα δύσκολα θα είναι εκεί να στηρίξουν εκείνον που εσύ λατρεύεις. Είναι μεγάλο μέρος της δικής του ζωής, θα γίνουν και της δικής σου. Όχι γιατί θα στο επιβάλλει, αλλά γιατί πραγματικά θα το θες.




Θα καταλάβεις τι θα πει «νοιάζομαι». Θα αρρωσταίνει κι αντί να χαλιέσαι που γκρινιάζει, θα θες να τον φροντίσεις μόνο εσύ, όλη μέρα κι όλη νύχτα, σαν να μην υπάρχει αύριο. Θα πηγαίνει κάπου με το αυτοκίνητο ή τη μηχανή κι αν αργήσει να σε ενημερώσει ότι έφτασε καλά, εσύ θα έχεις φτιάξει στο μυαλό σου άπειρα σενάρια. Όχι, δεν τρελάθηκες. Ερωτεύτηκες παράφορα.




Θα ζηλεύεις παράλογα. Ακόμα και για αστεία πράγματα. Θα ζηλεύεις βλέμματα, αθώα αγγίγματα, μηνύματα που από διακριτικότητα δε θα διαβάσεις. Θα σε πειράζει αν είναι ενεργός στο facebook και δε μιλάει μαζί σου, θα μάθεις στα σίγουρα πώς να γράφεις καρδούλες στο πληκτρολόγιό σου, θα παραμένεις ξύπνιος μέχρι το ξημέρωμα, με τα μάτια σου να πονάνε απ’ τη νύστα μόνο για να του μιλάς μέσω βιντεοκλήσης και σίγουρα δε θα κοιμάσαι αν δε σου πει «καληνύχτα».




Πίστεψε με, θα ξεχάσεις πονοκεφάλους, ποδοσφαιρικούς αγώνες, βραδιές κοριτσιών, μπίρες με τους κολλητούς, αξημέρωτα βράδια μπροστά από μια οθόνη υπολογιστή να δουλεύεις. Θα σκέφτεσαι μόνο πότε θα τον δεις. Θα θέλεις να κάνετε έρωτα κάθε βράδυ. Ίσως και κάθε πρωί, μεσημέρι κι απόγευμα. Όχι μία φορά, πολλές φορές. Θα νιώθεις το κορμί σου να πονάει, να μην αντέχει κι εσύ θα ζητάς κι άλλο. Δε θα έχεις αναστολές ούτε ταμπού. Θα θες να τα δοκιμάσεις όλα μαζί του και θα απολαύσεις κάθε εκδοχή του.




Όλα αυτά τα όμορφα κι άλλα τόσα θα ζήσεις όταν γνωρίσεις τον άνθρωπο της ζωής σου. Αν δεν είσαι απ’ τους τυχερούς και τον χάσεις για οποιονδήποτε λόγο, σε αυτή την περίπτωση τα πράγματα θα γίνουν δύσκολα. Πολύ. Σκέψου όμως ότι αυτό συμβαίνει γιατί άγγιξες την απόλυτη ευτυχία και μόνο γι’ αυτό πρέπει να νιώθεις τυχερός. Ξεπέρασες τον εαυτό σου, ξέχασες τους κανόνες και τις αναστολές σου κι έζησες το όνειρο.




Να τον κρατήσεις αυτόν τον άνθρωπο. Στο μυαλό σου, στην καρδιά και στις αναμνήσεις σου. Ακόμα καλύτερα κάνε ό,τι περνάει απ’ το χέρι σου για να τον κρατήσεις στη ζωή σου. Δεν υπάρχει δεν πρέπει ή δεν μπορώ. Είναι ο «ένας» σου, βρες τρόπο και κάνε το θαύμα σου. Γίνε η εξαίρεση του κανόνα, που θέλει τους μεγαλύτερους έρωτες να κοιμούνται σε διαφορετικά κρεβάτια, εσύ να κοιμάσαι και να ξυπνάς δίπλα του.






Συντάκτης: Μαρία Σοφιανού


Επιμέλεια κειμένου: Πωλίνα Πανέρη

Subscribe to this Blog via Email :
Previous
Next Post »

TOP εβδομαδας