Τελευταια Νεα

Προτεινομενη Αναρτηση

10 Απίστευτες Χρήσεις Της Κρέμας Nivea, Που Θα Ευχόσασταν Να Γνωρίζατε Νωρίτερα. Θα Ξετρελάνει Όλες Τις Γυναίκες!

1. Αντι-γήρανση Κηρύξτε πόλεμο ενάντια στις ρυτίδες σας με την κρέμα αυτή. Απλά απλώστε λίγη κρέμα στις προβληματικές περιοχές πριν πέσετε ...

Ομορφα Ταξιδια

10 tips που πρέπει να ξέρει κάθε γυναίκα για να πετύχει το τέλειο μακιγιάζ!!!

Μακάρι να μη νιώθατε ποτέ την ανάγκη να βαφτείτε.












Όμως, η κούραση της καθημερινότητας, η διάθεσή για ανανέωση και -γιατί να το κρύψουμε;- οι κοινωνικές συμβάσεις οδηγούν τις γυναίκες σε συχνότατη χρήση μακιγιάζ.


Εφόσον, λοιπόν, μπαίνετε στη διαδικασία αυτή, κάντε το σωστά! Διαβάστε δέκα χρήσιμες συμβουλές μακιγιάζ για μάτια και χείλη για τέλεια αποτελέσματα.


Μάτια




Για τέλειες βλεφαρίδες


Απλώστε τη μάσκαρα από τις ρίζες προς τις άκρες κάνοντας κινήσεις ζιγκ-ζαγκ, για να προσθέσετε όγκο. Είναι σημαντικό, να μην ξεχνάτε τις κάτω βλεφαρίδες! Για να αποφύγετε τις προβλεπόμενες μουτζούρες, σκουπίστε ελαφρά το βουρτσάκι πριν τη χρήση, για να φύγει το περιττό χρώμα. Οι επαγγελματίες συνιστούν, επίσης, την εφαρμογή δύο διαφορετικών τύπων μάσκαρα, για τέλειο αποτέλεσμα – πρώτα μήκους και στη συνέχεια όγκου.


Πώς να κάνετε το μολύβι να… μείνει στη θέση του


Απλώστε κάτω από τα μάτια σας λίγο κονσίλερ πριν βάλετε μολύβι. Το κονσίλερ θα σταθεροποιήσει το μολύβι, αποτρέποντας το «τρέξιμο».


Πώς να κάνετε τα μάτια σας να φαίνονται μεγαλύτερα και λαμπερά


Χρησιμοποιήστε ένα μολύβι στους τόνους του άσπρου και περάστε την εσωτερική γωνία των ματιών σας μ’ αυτό -τις γωνίες, δηλαδή, δεξιά και αριστερά της μύτης. «Σβήστε» το έντονο άσπρο με μια σκιά σε ανοιχτό χρώμα, χρησιμοποιώντας ένα πινέλο ή το δάχτυλό σας . Το άσπρο χρώμα θα δώσει ένταση και λάμψη στο βλέμμα σας.





Μυστικά για το eyeliner


Για μεγαλύτερα μάτια, δώστε μια ελαφριά κλίση προς τα πάνω, σε μία γραμμή που να συνεχίζει νοητά από το τέλος του βλεφάρου. Είναι σημαντικό να μην το παρακάνετε -θυμηθείτε ότι δεν είστε η Κλεοπάτρα. Επίσης: προτιμήστε γήινα χρώματα αν θέλετε να βάψετε τα κάτω βλέφαρα. Το μαύρο eyeliner θα κάνει τα μάτια σας να φαίνονται μικρότερα.


Χείλη


Για λεία και απαλά χείλη με κραγιόν


Τα κραγιόν, και ειδικά τα φτηνά, έχουν την τάση να ξεραίνονται και να δίνουν στα χείλη σας όψη… ψηφιδωτού. Για να διατηρήσετε λείο το κραγιόν στα χείλη σας, περάστε τα πρώτα με ένα λιποζάν -θα δημιουργήσει ένα απαλό στρώμα που θα καλύψει τυχόν πτυχές ή ξηρότητα.


Για μεγάλα, ζουμερά χείλη


Για σαρκώδη, εντυπωσιακά χείλη οι ειδικοί συνιστούν το εξής: περιγράψτε τα χείλη σας προσεκτικά με ένα μολύβι σε φυσική απόχρωση. Στη συνέχεια, «γεμίστε» τα χείλη σας με το κραγιόν της επιλογής σας – τα σκούρα χρώματα αφαιρούν από όγκο, επομένως προτιμήστε ανοιχτόχρωμα κραγιόν σε φυσικές αποχρώσεις. Τέλος, επιλέξτε ένα κραγιόν σε πιο σκούρα απόχρωση και περάστε ελαφρά τις εξωτερικές γωνίες. Απλώστε το σκουρόχρωμο κραγιόν στα χείλη σας με τρόπο τέτοιο, ώστε το χρώμα να «σβήνει» από έξω προς τα μέσα.


Πώς να κάνετε το κραγιόν να μείνει


Αυτό είναι το πλέον συνηθισμένο πρόβλημα μακιγιάζ: αν το κραγιόν δεν είναι ανεξίτηλο, σιγά-σιγά σβήνεται και, τελικά, φεύγει και εσείς μοιάζετε σαν να μη βάλατε ποτέ κραγιόν. Για κραγιόν με διάρκεια, ακολουθήστε την εξής διαδικασία: πρώτα, απλώστε στα χείλη σας λίγο make up ως βάση. Φτιάξτε περίγραμμα με ένα μολύβι χειλιών -το μολύβι, γενικά, διαρκεί πολύ περισσότερο από το κραγιόν- και βάψτε τα χείλη σας με το κραγιόν της αρεσκείας σας. Είναι σημαντικό, στο τέλος, να αφαιρέσετε με λίγο χαρτί το πλεονάζον κραγιόν.





Γενικές Συμβουλές


Για να μη μοιάζετε με κλόουν


Διαλέξτε ποιο σημείο του προσώπου σας θα τονίσετε. Σίγουρα γνωρίζετε τα δυνατά σας σημεία -τονίστε αυτά. Μην χρησιμοποιήσετε έντονο κόκκινο κραγιόν και χρωματιστές σκιές, μαζί. Επιλέξτε τι από τα δύο επιθυμείτε να αναδείξετε με το μακιγιάζ σας και μην το παρακάνετε. Η κομψότητα απαιτεί απλότητα.


ΜΗΝ αρχίζετε από τη βάση


Βάλτε το makeup ή την πούδρα τελευταία! Αν αφήσετε για το τέλος το άπλωμα της βάσης, θα έχετε τη δυνατότητα να διορθώσετε τυχόν λάθη του μακιγιάζ στα μάτια – να “σβήσετε” περιττές γραμμές ή σκιά που έχασε το δρόμο της.


Αν φοράτε γυαλιά


Προσθέστε μια μαύρη γραμμή στο επάνω βλέφαρο είτε με eyeliner, είτε με μολύβι ή σκουρόχρωμη σκιά. Χρησιμοποιείστε όμως, ανοιχτή σκιά ή μολύβι για τη γραμμή κάτω από το μάτι σας. Μ’ αυτό τον τρόπο, τα μάτια σας θα αναδειχθούν πίσω από τους φακούς!















diaforetiko.gr

Subscribe to this Blog via Email :
Previous
Next Post »

TOP εβδομαδας