Τελευταια Νεα

Προτεινομενη Αναρτηση

10 Απίστευτες Χρήσεις Της Κρέμας Nivea, Που Θα Ευχόσασταν Να Γνωρίζατε Νωρίτερα. Θα Ξετρελάνει Όλες Τις Γυναίκες!

1. Αντι-γήρανση Κηρύξτε πόλεμο ενάντια στις ρυτίδες σας με την κρέμα αυτή. Απλά απλώστε λίγη κρέμα στις προβληματικές περιοχές πριν πέσετε ...

Ομορφα Ταξιδια

7 χρήσεις της μαγειρικής σόδας στην ομορφιά









Η μαγειρική σόδα είναι ένα από τα συστατικά που υπάρχουν σε κάθε νοικοκυριό και το οποίο έχει πολλαπλές χρήσεις στον τομέα της ομορφιάς.



Μερικές από τις ευεργετικές της ιδιότητες είναι η απομάκρυνση των μυρωδιών, η διόγκωση στο ψήσιμο, η καταπολέμηση των βακτηριδίων και η καθαριστική της ικανότητα.

Πολλές από εσάς ίσως γνωρίζατε πως μια από τις χρήσεις της μαγειρικής σόδας είναι και αυτή της καθαριότητας στο σπίτι. Βλέποντας όμως την παρακάτω λίστα θα ανακαλύψετε και τις ευεργετικές χρήσεις της μαγειρικής σόδας στην ομορφιά. Και πιο συγκεκριμένα στην φροντίδα των μαλλιών, του προσώπου κλπ.
Δείτε 7 από τις χρήσεις της μαγειρικής σόδας στην ομορφιά:

1. Απαλύνετε ένα τσίμπημα από έντομο

Φτιάξτε μια πάστα από μαγειρική σόδα και νερό και εφαρμόστε τη στο σημείο του τσιμπήματος. Αφήστε την να στεγνώσει για 2 λεπτά και σκουπίστε τη.

2. Φρεσκάρετε τα χέρια σας

Αναμείξτε 3 μέρη μαγειρικής σόδας με 1 μέρος νερού και τρίψτε με αυτό το μείγμα τα χέρια σας. Ξεπλυθείτε και είστε έτοιμη.

3. Διώξτε την άσχημη μυρωδιά από τα sneakers σας

Απλά εφαρμόστε λίγη σκόνη μαγειρικής σόδας μέσα στα παπούτσια, κουνήστε τη να πάει παντού και αφήστε τη να δράσει για μερικές ώρες. Στη συνέχεια αδειάστε τη σκόνη και τα παπούτσια σας θα μυρίζουν όμορφα.

4. Στοματικές πλύσεις

Βάλτε μια κουταλιά της σούπας μαγειρική σόδα σε ένα ποτήρι νερού και κάντε στοματικές πλύσεις με αυτό το μείγμα.

5. Καθαρίστε τις βούρτσες των μαλλιών σας

Πάρτε ένα λεκανάκι με νερό και ρίξτε μέσα λίγη μαγειρική σόδα. Βυθίστε την βούρτσα με τα δόντια προς τα κάτω μέσα στο μείγμα και αφήστε τη να μουλιάσει για 20 λεπτά. Έπειτα βγάλτε την, ξεπλύντε την και σκουπίστε την.

6. Απομακρύνετε τα μαύρα στίγματα

Δημιουργήστε μια πάστα με μαγειρική σόδα και λίγο νερό. Στη συνέχεια εφαρμόστε την στις περιοχές όπου έχετε μαύρα στίγματα και αφήστε τη να δράσει για 10 λεπτά. Αυτή η μάσκα μπορεί να γίνει 2-3 φορές την εβδομάδα.

7. Dry shampoo

Απαλλαγείτε από την λιπαρότητα των μαλλιών δημιουργώντας το δικό σας ξηρό σαμπουάν με λίγη μαγειρική σόδα. Εφαρμόστε την σκόνη απευθείας στις ρίζες, τρίψτε την ελαφρώς και χτενιστείτε.
Δείτε αναλυτικότερα τις χρήσεις της μαγειρικής σόδας στο βίντεο που ακολουθεί:



Πηγή

Subscribe to this Blog via Email :
Previous
Next Post »

TOP εβδομαδας