Τελευταια Νεα

Προτεινομενη Αναρτηση

10 Απίστευτες Χρήσεις Της Κρέμας Nivea, Που Θα Ευχόσασταν Να Γνωρίζατε Νωρίτερα. Θα Ξετρελάνει Όλες Τις Γυναίκες!

1. Αντι-γήρανση Κηρύξτε πόλεμο ενάντια στις ρυτίδες σας με την κρέμα αυτή. Απλά απλώστε λίγη κρέμα στις προβληματικές περιοχές πριν πέσετε ...

Ομορφα Ταξιδια

Το πιο τέλειο μπικίνι από τα H&M το φόρεσε η Ελένη Φουρέιρα! (Photo)




Έχει ξεκινήσει ήδη τις βουτιές της στη θάλασσα και μας έχει χαρίσει τα πρώτα στιγμιότυπα από την παραλία, με τα μαγιό της.

Ο λόγος για την Ελένη Φουρέιρα, που αυτή τη φορά πόζαρε με το μπικίνι της όχι από κάποια παραλία, αλλά από ένα φωτεινό μπαλκόνι! διαβάστε παρακάτω…


Η τραγουδίστρια, που φέτος την απολαμβάνουμε και στην κριτική επιτροή του So you think you can dance, διαθέτει ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά της ελληνικής showbiz και σχεδόν πάντα επιλέγει μπικίνι, κάποια αποκαλυπτικά, για τα μπάνια της.

Το μπικίνι με το οποίο ποζάρει η Ελένη είναι από τη συλλογή μαγιό των H&M και διαθέτει tropical prints! To bikini top θυμίζει μπουστάκι, που είναι φέτος μόδα, ενώ χαρακτηριστικό είναι το λάστιχο με ρίγα που διαθέτει τόσο το bikini bottom, όσο και το μπουστάκι.
Η επιλογή της Φουρέιρα δεν λες ότι είναι από εκείνες που θα έκανες εύκολα, καθώς πρόκειται για ένα πολύ έντονο σχέδιο, αλλά είναι πραγματικά μια επιλογή άκρως καλοκαιρινή!

πηγή: joytv.gr

Subscribe to this Blog via Email :
Previous
Next Post »

TOP εβδομαδας