Τελευταια Νεα

Προτεινομενη Αναρτηση

10 Απίστευτες Χρήσεις Της Κρέμας Nivea, Που Θα Ευχόσασταν Να Γνωρίζατε Νωρίτερα. Θα Ξετρελάνει Όλες Τις Γυναίκες!

1. Αντι-γήρανση Κηρύξτε πόλεμο ενάντια στις ρυτίδες σας με την κρέμα αυτή. Απλά απλώστε λίγη κρέμα στις προβληματικές περιοχές πριν πέσετε ...

Ομορφα Ταξιδια

Σημάδια ότι είσαι η καβάτζα του.

Όλοι έχουμε βρεθεί σε αυτή την άσχημη, άσχημη θέση. Είναι η στιγμή που νιώθεις πως βρήκες επιτέλους κάτι καλό, έχεις ενθουσιαστεί, προσπαθείς και καίγεσαι και λιώνεις, και μετά… τρως ψίχουλα.




Επειδή τα ψίχουλα είναι το μόνο που μπορεί να σου προσφέρει αυτή τη στιγμή.






Μήπως είσαι απλά η καβάτζα του; Διάβασε την λίστα, και βάλε ένα τικ δίπλα σε όλα όσα ταυτίζεσαι. Αν είναι αρκετά, ήρθε η ώρα να προχωρήσεις με την ζωή σου, επειδή αυτή η σχέση δεν πρόκειται να ανθίσει ποτέ.


*Δεν κάνετε ποτέ σχέδια από πριν. Πάντα σου απαντάει με ίσως, και θα δούμε και λοιπές ασάφειες. Τις περισσότερες φορές που θα βρεθείτε, το κανονίσατε εκείνη την στιγμή.
*Δεν σου απαντάει πάντα στο τηλέφωνο ή στα μηνύματα. Κάποιες φορές απαντάει αμέσως, κάποιες άλλες χάνεται από παντού και δεν δίνει σημεία ζωής. Τι συμβαίνει μαζί του;


*Δεν έχετε βγει ποτέ μαζί, σαν κανονικό ραντεβού. Πάντα σε καλεί σε μέρη που πηγαίνει με την παρέα του—ή, ακόμα χειρότερα, σε καλεί αμέσως στο σπίτι του.
*Έχεις την αίσθηση πως κάθε φορά που σου στέλνει εκείνος πρώτος, το κάνει επειδή βαριέται.


*Αν προσπάθησες ποτέ να τραβηχτείς εσύ, να απομακρυνθείς από αυτόν, τότε ξεκίνησε να σε κυνηγάει. Επειδή θέλει πάντα τα πράγματα να πηγαίνουν με τους δικούς του ρυθμούς.
*Δεν είναι λίγες οι φορές που σου έριξε άκυρο τελευταία στιγμή, συνήθως με κάποια εντελώς χαζή και πρόχειρη δικαιολογία.


*Σε φλερτάρει, σε κάνει να νιώθεις πως σε θέλει, αλλά δεν πρόκειται να σου δώσει την προσοχή που θέλεις (και αξίζεις). Περισσότερο φαίνεται να θέλει να παίξει, παρά να κάνει μια σοβαρή σχέση.
loading...*Επικοινωνεί μαζί σου μόνο όταν σε χρειάζεται. Ίσως και ο μόνος λόγος που δεν σε έχει βγάλει από την ζωή του εντελώς (μέσω ghosting, πιθανότατα) να είναι επειδή σε έχει ανάγκη.


*Δεν υπάρχει περίπτωση να τον πείσει να σου μιλήσει για αυτά που νιώθει. Και έχεις ήδη προσπαθήσει αρκετές φορές.
*Δεν έχεις γνωρίσει τους φίλους του, και πρακτικά δεν ξέρεις τίποτα για την προσωπική του ζωή.


*Κάθε φορά που μιλάς για αυτόν στους φίλους σου, εκείνοι σου λένε ότι σε εκμεταλλεύεται. Και εσύ προσπαθείς να δικαιολογήσεις την απαίσια συμπεριφορά του. Αν το έχεις κάνει αυτό, φύγε τρέχοντας και μη ξανακοιτάξεις πίσω!
*Σε μερικές στιγμές ξαφνικής σοβαρότητας, η φωνή στο κεφάλι σου είπε πως βρίσκεσαι σε άρνηση, και πρέπει να αποδεχτείς ότι δεν σε θέλει πραγματικά. Άκου την φωνή.


*Πόσο καιρό συμβαίνει όλη αυτή η ιστορία; Πόσος καιρός και ακόμα δεν έχετε ξεφύγει από την φάση του “τραβιόμαστε”; Οι περισσότεροι άνθρωποι θα είχαν αποφασίσει μετά από τόσους μήνες…




in2life

Subscribe to this Blog via Email :
Previous
Next Post »

TOP εβδομαδας