Τελευταια Νεα

Προτεινομενη Αναρτηση

10 Απίστευτες Χρήσεις Της Κρέμας Nivea, Που Θα Ευχόσασταν Να Γνωρίζατε Νωρίτερα. Θα Ξετρελάνει Όλες Τις Γυναίκες!

1. Αντι-γήρανση Κηρύξτε πόλεμο ενάντια στις ρυτίδες σας με την κρέμα αυτή. Απλά απλώστε λίγη κρέμα στις προβληματικές περιοχές πριν πέσετε ...

Ομορφα Ταξιδια

Να ‘ναι καλά οι πρώην που μας έμαθαν τι δε θέλουμε από μια σχέση.

Σχέσεις, μακροχρόνιες, σχέσεις ενός λεπτού, σχέσεις βαθιές, σχέσεις ψεύτικες, ή κι ανύπαρκτες.




Γενικά η κάθε σχέση είναι διαφορετική. Π;vς να μην είναι, αφού κανένας άνθρωπος δεν είναι ίδιος. Ξέρουμε πολύ καλά ότι η σχέση μεταξύ δύο ανθρώπων είναι δύσκολή, ειδικά η ερωτική σχέση. Αυτό δεν μπορούμε να το προβλέψουμε. Δεν καθορίζουμε εμείς τις πράξεις των άλλων και το πώς θα μας φερθούν, αυτό εξαρτάται από εκείνους και μόνο.










Ναι, όλοι μας έχουμε πονέσει, αλλά έτσι γίνεται. Απ’ τα λάθη μας μαθαίνουμε και συνεχίζουμε. Όλοι προσπαθούμε, να φτιάξουμε μια σχέση που να μας γεμίζει. Να έχουμε δίπλα μας, έναν άνθρωπο που θα μοιραζόμαστε μαζί του όλες εκείνες τις μικρές στιγμές αγάπης. Όμως είναι πολύ πιο περίπλοκο από όσο νομίζουμε. Αλλά επίσης αποτελεί κι ένα απ’ τα πιο όμορφα πράγματα που μπορούν να μας συμβούν. Ας συνεχίσουμε λοιπόν στο κύριο θέμα μας, χωρίς μελόδραμα.




Όσο δύσκολες και να είναι οι σχέσεις, όλοι μπήκαμε σε μία κι όλοι κάποια στιγμή βγήκαμε από αυτές. Πάντα μια σχέση λήγει αργά η γρήγορα. Ναι, κι εκείνοι οι άνθρωποι που αποκαλούσαμε κομμάτι δικό μας μπήκαν στην κατηγορία με την ονομασία πρώην έρωτες.




Όσο και να μας πονάει που γίνατε πρώην έρωτες, εμείς συνεχίζουμε να βλέπουμε τα πάντα απ’ τη θετική τους μεριά. Και σας ευγνωμονούμε. Ναι σας ευχαριστούμε που μας μάθατε πόσες πλευρές έχει ένας άνθρωπος. Μας δείξατε πως τελικά τίποτα δεν είναι αυτό που φαίνεται.




Μας μάθατε τι να μη θέλουμε από μια σχέση και πώς να το εντοπίζουμε και να το αποφεύγουμε. Μας δείξατε πώς είναι τα άσχημα και τα ψεύτικα κι εμείς τώρα μπορούμε και τα αναγνωρίζουμε από μίλια μακριά. Μάθαμε από εσάς τι θα πει να πληγώνεσαι. Πώς είναι να μας παραμυθιάζει κάποιος κι εμείς να εθελοτυφλούμε λόγω έρωτα. Αλλά όχι πια. Ναι, τρελός ο έρωτας, σε τυφλώνει αλλά όχι πια, τώρα ξέρουμε. Όσο και να τον αγαπάμε τον άλλον πρέπει να κρίνουμε σωστά, για να μην την πατήσουμε για άλλη μία φορά και καταλήξουμε πάλι με άδεια χέρια.




Γι’ αυτό σας ευχαριστούμε. Εμείς δεν κρατάμε κακία. Ίσα-ίσα, γιατί να κρατάμε αφού μας διδάξατε τόσα πολλά. Τι να ψάχνουμε σε ένα άτομο. Να μην κοιτάμε μόνο το φαίνεσθαι, να μην είμαστε ρηχοί στις προτιμήσεις μας αλλά να εμβαθύνουμε. Να μην είμαστε εγωιστές αλλά να δίνουμε με ανιδιοτέλεια. Να προσπαθούμε για το καλύτερο για μας αλλά και για τον άνθρωπο που έχουμε δίπλα μας.




Γι’ αυτό, πρώην αγαπημένοι μας, πάντα να είστε καλά. Διότι ήσασταν οι μόνοι που μας ανοίξατε τα μάτια. Μας μάθατε ότι κανένας μας δεν αξίζει να έχει δίπλα του κάποιον που να του μαυρίζει τη ζωή. Κάποιον που να μας κάνει να στεναχωριόμαστε να χαλιόμαστε και να καταντάμε να πίνουμε για να ξεχάσουμε. Κάποιον που αντί να μας κάνει να χαμογελάμε, κατάφερνε ακριβώς το αντίθετο. Σε μια σχέση τον νοιάζεσαι τον άλλον όπως νοιάζεσαι τον εαυτό σου. Ποτέ δε βάζεις εγωισμούς, πείσματα και κακίες.




Ε λοιπόν ναι σας ευχαριστούμε για όλες τις εμπειρίες, τις αλήθειες και τα μαθήματα που μας δώσατε εσείς οι πρώην. Ναι, είμαστε ευγνώμονες και γι’ αυτό το λόγο δε θα ψάξουμε να βρούμε ποτέ μια σχέση όπως τη δική σας.






Συντάκτης: Σταυρούλα Τζουβάνη


Επιμέλεια κειμένου: Πωλίνα Πανέρη












pillowfights

Subscribe to this Blog via Email :
Previous
Next Post »

1 σχόλια:

Write σχόλια

TOP εβδομαδας