Τελευταια Νεα

Προτεινομενη Αναρτηση

10 Απίστευτες Χρήσεις Της Κρέμας Nivea, Που Θα Ευχόσασταν Να Γνωρίζατε Νωρίτερα. Θα Ξετρελάνει Όλες Τις Γυναίκες!

1. Αντι-γήρανση Κηρύξτε πόλεμο ενάντια στις ρυτίδες σας με την κρέμα αυτή. Απλά απλώστε λίγη κρέμα στις προβληματικές περιοχές πριν πέσετε ...

Ομορφα Ταξιδια

Πως να …χτυπήσεις το γκομενάκι από το πρώτο ραντεβού!

Αν θες να μεταμορφωθείς από βάτραχος σε πριγκιπόπουλο και να εξασφαλίσεις ότι το πρώτο σου ραντεβού δεν θα είναι και το τελευταίο, ακολούθησε 10 απλές συμβουλές και θα είσαι ο νικητής.








1. Απ’ το πεζοδρόμιο




Την εποχή των ιπποτών, οι άντρες έβαζαν τις γυναίκες να περπατούν απ’ την μέσα πλευρά του πεζοδρομίου για να αποφύγουν ατυχήματα με τα αντικείμενα που έπεφταν από τα μπαλκόνια. Κάνε το ίδιο(αν και δεν κινδυνεύει να πάει από γλάστρα) για να είναι πιο ασφαλής από την κίνηση του δρόμου.


2. Σουσάμι άνοιξε


Αν και στη συνέχεια θα δεις γιατί δεν πρέπει να πάτε με το αυτοκίνητο στο πρώτο ραντεβού, αν τελικά το χρησιμοποιήσεις, άνοιξέ της την πόρτα. Και όχι μόνο εκεί, αλλά και οπουδήποτε αλλού (εστιατόριο κτλ).


3. Μετά από σας…


Αφού φτάσατε λοιπόν στο εστιατόριο, περίμενε να καθίσει εκείνη πρώτα και μετά εσύ. Αν την βοηθήσεις και με την καρέκλα της είναι ακόμα καλύτερα. Μην το παρακάνεις όμως και σηκώνεσαι κάθε φορά που εκείνη σηκώνετε από το τραπέζι, θα καταλάβει ότι κάπου το διάβασες.


4. Η κλήση σας προωθείτε


Αν το ραντεβού είναι σε εστιατόριο, μόλις καθίσετε στο τραπέζι, κλείσε το κινητό σου. Θα εκτιμήσει πολύ που θέλεις να μην χάσεις ούτε στιγμή από την βραδιά σας για ένα τηλεφώνημα.









5.Από δω η…


Και στα διπλανό τραπέζι κάθετε ο συνάδελφος σου, το φιλαράκι απ’ το γυμναστήριο ή τέλος πάντων κάποιος που πρέπει να χαιρετήσεις. Μην είσαι αγενής. Ακόμα κι αν δεν ξέρεις αν θα υπάρξει κι άλλο ραντεβού, σύστησέ την.


6.Πρόσεχε τα λόγια σου


Μίλα της όμορφα, με ωραίες λέξεις και όχι όπως μιλάς με τους κολλητούς όταν βλέπετε ποδόσφαιρο. Μην αρχίσεις όμως και χρησιμοποιείς κάτι λέξεις σιδηρόδρομος που ούτε εσύ καταλαβαίνεις, θα ξενερώσει σίγουρα.


7. Μέχρι την πόρτα


Επέλεξε ένα μαγαζί κοντά στο σπίτι της για το πρώτο ραντεβού. Κι αφού τελειώσει η βραδιά, πρότεινέ της να περπατήσετε μαζί μέχρι το σπίτι της και όχι να πάτε με το αυτοκίνητο. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από έναν νυχτερινό περίπατο στην πόλη για κάνετε την αποτίμηση της βραδιάς. Καλά δεν το έχεις δει στο sex and the city;


8. Έπιασε ψιλή βροχούλα


Κι εκεί που περπατάτε ξαφνικά, πιάνει βροχή. Τι κρίμα … έχετε μόνο μια ομπρέλα να μοιραστείτε. Εννοείτε ότι έχεις ακούσει το δελτίο καιρού και έχεις την ομπρέλα μαζί σου. Είναι αυτονόητο το τι θα κάνεις. Απλά αγκάλιασε την και κράτα εσύ την ομπρέλα.


9.Ξεπαγιάσατε;


Ωραίος ο περίπατος το βράδυ, αλλά ένα αεράκι μπορεί να το ‘χει. Αν την δεις να σταυρώνει τα χέρια της και να την έχει πιάσει ένα τρέμουλο, δεν χρειάζεται να το ρίξετε στο τρέξιμο για να ζεσταθεί. Απλά βγάλε το μπουφάν, σακάκι ή ότι άλλο φοράς και δωσ’ της το.


10.Μήπως θέλετε να καθίσετε;


Άσχετο με το πρώτο ραντεβού, αλλά πολύ ωραίο. Αν χρησιμοποιείς τρένο, μετρό κ.τ.λ. σίγουρα θα έχεις δει μια πολύ ωραία γυναίκα… όρθια. Την επόμενη φορά παραχώρησε τη θέση σου και πιάσε κουβέντα. Δεν έχεις τίποτα να χάσεις.


ΠΗΓΗ

Subscribe to this Blog via Email :
Previous
Next Post »

TOP εβδομαδας