Τελευταια Νεα

Προτεινομενη Αναρτηση

10 Απίστευτες Χρήσεις Της Κρέμας Nivea, Που Θα Ευχόσασταν Να Γνωρίζατε Νωρίτερα. Θα Ξετρελάνει Όλες Τις Γυναίκες!

1. Αντι-γήρανση Κηρύξτε πόλεμο ενάντια στις ρυτίδες σας με την κρέμα αυτή. Απλά απλώστε λίγη κρέμα στις προβληματικές περιοχές πριν πέσετε ...

Ομορφα Ταξιδια

12 εξαιρετικά κόλπα για το πιο τέλειο μανικιούρ.

Εκατομμύρια γυναίκες αφιερώνουν πολύ χρόνο, φροντίδα και περιποίηση για τα νύχια τους. Η επίσκεψη στο σαλόνι ομορφιάς γίνεται μια όλο και πιο ακριβή διαδικασία.




Επιπλέον, δεν διαθέτουμε πάντα τον χρόνο για ένα εβδομαδιαίο ή δεκαπενθήμερο ραντεβού για μανικιούρ.


Γι’ αυτόν τον λόγο, συγκεντρώσαμε 12 εξαιρετικά κόλπα για το τέλειο μανικιούρ στο σπίτι. Μπορείτε να φτιάξετε τα νύχια σας σαν επαγγελματίας πολύ πιο εύκολα απ’ ότι νομίζετε.




Μανικιούρ μισοφέγγαρο
© kenh14




Χρησιμοποιήστε στρογγυλά αυτοκόλλητα για να δημιουργήσετε ένα υπέροχο μανικιούρ σε στυλ μισοφέγγαρο.




Δαντελωτά νύχια
© nihrida




Μπορείτε να δημιουργήσετε υπέροχα σχέδια με δαντέλα μόνες σας, χρησιμοποιώντας δαντέλα που θα βρείτε σε κατάστημα με υφάσματα. Απλά κόψτε την στο σημείο και το μέγεθος που θέλετε για να εφαρμόζουν σωστά στα νύχια σας και κολλήστε τα ενώ το βερνίκι από κάτω είναι ακόμα υγρό.




Πουά μανικιούρ
© minq




Χρησιμοποιήστε το εργαλείο για τελείες, που θα βρείτε σε οποιοδήποτε κατάστημα με είδη περιποίησης νυχιών, για να σχεδιάσετε υπέροχες τελείες σε χρόνο ρεκόρ.




Σχέδια με υφές





© nailistas




Μπορείτε να σχεδιάσετε πανεύκολα ένα “μαρμάρινο” εφέ χρησιμοποιώντας ένα απλό πλαστικό σακουλάκι. Τσαλακώστε το και πιέστε το πάνω στα νύχια σας όσο το τελευταίο βερνίκι είναι ακόμα υγρό.




Κλασσικό γαλλικό μανικιούρ





© weixinyidu




Για να δώσετε στα νύχια σας ένα ωραίο στυλ γαλλικού, πάρτε ένα πλατύ λάστιχο και τυλίξτε το γύρω από το νύχι σας, αφήνοντας την άκρη ακάλυπτη.




Γρήγορα και εύκολα όμπρε νύχια





© sheknows




Το σφουγγαράκι του μακιγιάζ είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να κάνετε τα νύχια σας όμπρε στο σπίτι.




Ματ υφή
© allforfashiondesign




Μια ανοιχτόχρωμη ή λευκή θρυμματισμένη σκιά ματιών πάνω σε ένα διαφανές βερνίκι, θα σας βοηθήσει να φτιάξετε τα πιο όμορφα ματ νύχια.




Καθαρίζοντας και ενισχύοντας τα νύχια με οδοντόκρεμα




Αν απλώσετε οδοντόκρεμα στα νύχια σας για λίγα λεπτά, θα δυναμώσουν – το ασβέστιο που περιέχει δεν είναι καλό μόνο για τα δόντια σας. Επίσης, θα κάνει τις άκρες των νυχιών σας να φαίνονται λευκότερες.




Στεγνώστε το βερνίκι πιο γρήγορα
© rebelcircus




Για να μην σπαταλήσετε πολύ χρόνο περιμένοντας τα νύχια σας να στεγνώσουν, βυθίστε τα σε παγωμένο νερό.




Διορθώστε ένα σπασμένο νύχι





© hollyarabella




Διορθώστε ένα σπασμένο νύχι με μια χαρτοπετσέτα. Κόψτε ένα μικρό κομματάκι, πιέστε το πάνω στο νύχι σας και περάστε από πάνω ένα διαφανές βερνίκι.




Αφαιρέστε το βερνίκι με ευκολία





© bellashoot




Βάλτε δύο σφουγγάρια πιάτων σε ένα μικρό βαζάκι, αφήνοντας κενό στην μέση. Έπειτα ρίξτε μέσα ασετόν και βάλτε το δάχτυλό σας στο κέντρο. Τρίψτε μέχρι να φύγει το βερνίκι. Επίσης, αυτή η μέθοδος είναι ιδανική για να αφαιρέσετε βερνίκια με χρυσόσκονη.




Απαλλαγείτε από τα λεκιασμένα νύχια





© wackylaki




Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οδοντόκρεμα για να αφαιρέσετε τους χρωματικούς λεκέδες από τα νύχια σας. Αυτό θα τους δώσει μια λαμπερή υγιή γυαλάδα.


tilestwra

Subscribe to this Blog via Email :
Previous
Next Post »

TOP εβδομαδας